به گزارش سراج24،حجت الاسلام علیرضا پناهیان در جمع راهپیمایان حسینی در موکب امام رضا(ع) با اشاره به اهمیت راهپیمایی اربعین، گفت: حضور میلیون ها مسلمان و افراد آزاده در راهپیمایی جهانی اربعین، حامل پیام های مهمی به جهان است که معرفی امام حسین(ع) از مهمترین آن به شمار می رود.
وی با بیان اینکه، راهپیمایی اربعین، یک پیاده روی معمولی نیست، تاکید کرد: "تمرین مهربانی و محبت" برای اتحاد مسلمانان و ملت ها از جمله دستاوردهای راهپیمایی اربعین است؛ دشمنی که صدام را وادار به حمله نظامی به ما کرد و شرایط را طوری رقم زد که مسلمانان ایرانی و عراقی با یکدیگر بجنگند، امروز می بیند که ایرانی ها و عراقی ها به برکت محبت به حسین بن علی(ع) در کنار هم قرار دارند و این برای دشمن قابل پذیرش نیست.
حجت الاسلام پناهیان با تاکید بر اینکه "محبت و عشق به امام حسین موجب تولید قدرت می شود"، خاطر نشان کرد: راهپیمایی اربعین، همانند رزمایشی است که هم تولید قدرت برای مسلمانان می کند و هم اثر سیاسی- نظامی دارد؛ اینهایی که امروز پیاده به سمت حرم امام حسین می روند همانند مدافعان حرم هستند که با کارشان به دشمن خط و نشان می کشند و با صدای بلند می گویند که ارتش امام حسین(ع) برای دفاع از حرم حضرت زینب(س) آمادگی کامل دارد.
این استاد دانشگاه همچنین تصریح کرد: راهپیمایی اربعین، حکمت اجتماعی دارد و مهمترین اثرش همین است که امروز می بینیم چقدر مسلمانانی که در این مراسم بزرگ جهانی شرکت می کنند، تمرین اتحاد و وحدت می کنند؛ مسلمانان با راهپیمایی به سمت حرم امام حسین(ع) می خواهند به دشمن بگویند که آرمان های امام حسین(ع) را فراموش نکرده و نمی کنند.
منبع:تسنیم



